With a little bit of lemon in it

Ojsan hoppsan, idag har jag bara legat och sovit, men även varit i finland och gått uppför en massa trappor till ett utkikstorn. Något som verkligen satte prov på min rädsla för höjder, har nog aldrig varit så skakig i benen som då, haha.

Skönt att det bara har regnat idag, så man slapp se solsken när man mådde så dåligt. Nu däremot så mår jag kanon, pigg och alert men känner ändå att det är dags för att sova - igen.

Får komma med bilder osv i morgon, vi hörs!
PUSS

Its a sunny day

Tjenixen på er!
Har ni det bra? Själv så är det toppen, solen skiner och vi har för tillfället har vi 50(!!!) grader i solen - helt sjukt!
Aja, har i alla fall varit till Finland en sväng idag för att inhandla alkohol inför ikväll - självklart blir det party när Bunny is in town!

Sedan har det inte hänt så mycket mer. Är rätt trött sedan den 12 timmar långa bussturen igår, och nu ropar min systerson på mig att vi ska se på film och äta lite "dodis" (dvs godis). Mysigt värre :)

Hoppas ni haft en bra dag!
PUSS

Another you

Hej hopp mina sötnosar, är allt bra med er?
Vet ni vad? Idag/ikväll så åker jag hem till min mor, eftersom att hon ska med upp till Övertorneå. Fast innan jag åker dit så måste jag ju såklart packa min nedrans resväska... Uäk, finns det något jobbigare än att packa eller? Man yrar omkring som en höna och letar grejer bara, haha.

Jaja, i alla fall så kommer jag alltså inte att blogga något mer idag eller i morgon eftersom att min kära mor inte har något internet och jag tvivlar på att det finns internet på bussen, haha.

Kram så länge!
Next stop: ÖVERTORNEÅ!

Surrender your love, it's all that you can do

Här sitter jag och hoppas på att det inte ska vara något fel med dom 5 stycken HP-filmerna som jag just dragit ner, håll tummarna!
Annars så sitter jag i sängen faktiskt, och är småarg på vissa människor som inte kan acceptera vilka mina vänner är? So what om dom använder droger eller liknande, för det så har inte ni någon som helst rätt att döma dem som personer!
Nej usch, snackar jag mer om det där så kommer jag snart att börja lipa. Blir så arg när folk kan ha så lätt att döma!

I morgon så bara måste jag packa (har ju inte gjort det ännu...). Får även hålla tummarna på att kära mor följer med upp till systeryster så hon kan sitta barnvakt åt lilleman medan vi "ungdomar" är ute och slår klackarna i taket!
Men men, annars om inte hon hänger på så får vi väl försöka fixa någon annan barnvakt - för ut ska vi minsann!

Apropå mamma! Min fosterpappa håller på att gräla på mig att jag ska umgås mer med mamma, men för i helvete - kommunikationen mellan han och min fostermamma måste vara lika med noll med tanke på att jag umgicks med min kära mor hela två timmar idag. Jisses Amalia, inte en lugn stund får man från den gubben och här sitter jag och har ont i nacken och axeln! Tyst med dig, vill jag säga åt honom varje gång han öppnar munnen för att "predika" för mig. Han verkar minsann inte få nog av att göra det i kyrkan, utan beter sig som om jag behöver räddas/frälsas? Ge upp nu!

Jag hade ju lovat att uppdatera mer ikväll, men icke sa nicke så blev det av heller. Jag har varit lite för lat, om jag ska vara ärlig. Men äsch, det får man vara ibland! Eller hur?


Jump from the rooftops

Förlåt mig för att jag inte har uppdaterat idag, men jag har faktiskt inte haft tid eftersom att min fostersyster och hennes man har varit här med deras lilla kotte TinTin och min fosterbror var hit med både fru, hund och barn. Efter att dom har varit här på besök så kom min mor hit och hämtade mig och ville ha med mig ut på en åktur så jag följde med, så nu är jag rätt slut i huvudet.

Haha, det lät just pang utanför mitt fönster. Dom håller nämnligen på att skjuta bävrar nere vid ån, lite hemskt för dom stackars bävrarna men man får tänka på naturen som dom förstör med deras framfart.

Ja, vad annars? Annars har det inte hänt så mycket idag. Har stoppat in sista maskinen med tvätt (som nog borde vara klar nu...), så ska väl hänga den och sedan börja packa väskan på riktigt - åker ju trots allt om två dagar!

Jag får hoppas att er dag varit bra, så kommer jag tillbaka med mer uppdatering senare.

PUSS

Miss all american

Vet ni vad? Min fostersyster kom förbi för ett litet tag sedan och hade med sig sin son som hon kläckte fram den 15 Juli. Han är så otroligt söt, och har världens gulligaste namn; TinTin!
Jag fnissar liksom till varje gång jag säger hans namn, det är bara så charmigt, hihi.

Sista maskinen med tvätt kör jag i morgon har jag bestämt. Orkar inte mer ikväll för jag har så förbannat ont i nacken och axeln, uscha...
Väskan är föressten framtagen nu, och gissa vad jag hittade i den när jag öppnade den? En oöppnad förpackning kondomer med jordgubbssmak! Och vad jag minns så har jag aldrig någonsin köpt ett paket kondomer av den sorten, så jag funderar skarpt på vem tusan det är som kan ha lagt dit dem?

A perfect day


Nyss suttit och fixat mina naglar lite grann, dom förtjänade det tyckte jag.
Lite filning och nytt nagelack (körde på vitt faktiskt!) samt lite nagelolja ovan på så att dom håller sig starka.
Är rätt sugen på att köpa nagelförlängning så jag har något att pyssla med när jag är uppe i Övertorneå, typ fixa med nagellack osv så man kan hålla sig lite fräsh när man ligger där vid sjön medan man håller koll på systersonen, hihi.

Har även stoppat i en maskin nu, så nu jäklar är det full rulle i tvättstugan! Middagen ligger i magen, blev lax och cous-cous faktiskt (dock åt jag knappt någon lax eftersom att jag inte alls gillar fisk!).
Jag ska strax plocka in lite kläder i garderoben och sedan ta fram min resväska och börja packa den lite smått (bäst och förbereda sig i tid så att man inte behöver stressa så på torsdag kväll!).

Hur har er dag varit då?

PUSS

The time is in

Jag är arg, eller egentlige när jag väl mest less men ändå.
Blev hemskjutsad till min fosterfamilj av min pappa nu i morse, och gissa vad det första jag fick höra när jag kom hem?
En utskällning för att jag inte hade dragit åt kran ordentligt inne i duschen.
Alltså, kom igen? Är det så mycket att balla ur för?
Längtar som en dåre efter fredag i alla fall, då slipper jag den här skithålan för ett tag i alla fall och får äntligen åka upp till syster och bara... Andas.


Har märkt att mitt hår bara blir lockigare och lockigare! Jag älskar lockigt hår så jag är rätt glad för det i alla fall, haha.


Packningslistan är skriven i alla fall;
Jeans
Jeansleggin + vanliga leggins
Shorts
Mjukisbyxor
Linnen
Munkjacka
Klänningar
Bikini
Gympadojor + Klackskor
Smink + Parfym
Plattång
Hårspray + hårmousse + hårborse + hårinpackning
P-piller (must haves!)
Hudkräm + rakblad


Något jag glömt? Vad mer borde man ha med sig när man åker upp till norrland såhär i sommaren? Hmm, påminn mig om ni kommer på något vettja!

Nu ska jag börja tvätta kläder så jag faktiskt kan ta med mig något, haha!


Longing for the outlaw



Jag kan väl knappast vara den enda här som längtar till den 20 November då New Moon kommer? ;

I'll never give up fighting

Haha, tårarna vill helt enkelt inte sluta rinna! Har suttit och sett på avsnitt efter avsnitt av MTV's serie "16 and Pregnant", och det sista avsnittet berörde mig verkligen. En kille och en tjej beslöt sig för att adoptera bort sin lilla dotter eftersom att dom kände att dom inte skulle klara av det stora ansvaret som kom.
Jag tycker att det var så jäkla starkt gjort utav dem, och en stor eloge är dom värda, helt klart!

Samtidigt som serien berörde, fick det mig samtidigt att skatta mig lycklig till att jag inte har något så stort ansvar som ett barn. Hunden räcker gott och väl för mig, för tänker man efter är det bra mycket billigare (fast ändå rätt svårt för en person som bara lever på 1050kr i månaden). Att ha ansvar för en hund räcker för nu, och vill jag sköta om barn så kan jag bara låna något av syskonbarnen och skämma bort.

- Klicka här om ni är sugen på att se serien -


It's just another black day


Nu är det myspys i soffan med lillans huvud i knäet och ströglo på nya Harry Potter tills systers sambo kommer och ska hjälpa pappa att fälla ett träd. Då minsann blir det Lejonkungen istället för då ska nog syskonbarnen se på film också!

Hoppas ni får en bra dag!
PUSS

inside the mechanism is yearning to get out and sing another melody


Emma Damm Design är verkligen en begåvad tjej, och hon ritar/tecknar något helt fantastiskt! Det var faktiskt nu i morse som jag för första gången såg hennes designer och jag blev rusktigt förälskad!
Gå gärna in och kika själv vettja!

I will always love you

Min hund är ett levande bevis på att "hunden är människans bästa vän". Hon har alltid funnits där. Genom glädje och sorg, lycka och olycka. När jag gråter är hon den som torkar mina tårar och får mig alltid att le igen, och när jag skrattar är hon alltid den som blir minst lika glad.
Hon ställer alltid upp på mina tokiga upptåg så som den gången när jag fick för mig att jag skulle klä ut henne för att se hur hon såg ut i kläder, eller de gångerna hon drog mig på skateboarden.
Det minsta jag kan säga om henne är att hon är perfekt. Hon är superförsiktig med barn och älskar att pussa på dem (speciellt när dom har kaksmulor runt hela munnen!), och hon tillåter dem att sitta på hennes rygg och dra i hennes öron trots att hon egentligen tycker att dom är skitjobbiga.

Vore det inte för min lilla tös så vet jag att jag absolut inte vore här idag så jag hade kunnat skriva detta. Utan henne vore jag helt enkelt inte hel, utan bara halv och trasig. Hon är mitt hjärta, och den dagen det är dags för henne att bli ett med stjärnorna kommer jag att tappa en del av det - men jag vet att jag har kvar alla fina minnen och känslan av att vara älskad.

Forever young


Jag minns när jag var liten och jag bodde här hos min pappa. Vi hade två stycken tikar av den japanska spetsrasen Shiba Inu, och båda två var helt fantastiska fast att deras föredetta ägare hade klagat och sagt att dom var odrägliga osv så dom skickade dem till oss så att vi sedan kunde omplacera dom vidare (ja, vi hade en sådan firma då).
Båda två hade små egenheter för sig. Millan, den äldsta utav dem, kunde t ex helt plötsligt börja hugga i luften samtidigt som hon pep som en dåre när man kom hem efter skolan/jobbet. Hon var även den som väckte en klockan 06.30 varje morgon, för då tyckte hon minsann att det var dags att kliva upp.
Jo-Jo (eller Jin, som hon egentligen hette), var en riktig valp trots att hon var 5 år gammal. Hon älskade när man låg ute på gräsmattan med henne och busade eller bara kliade henne på magen, hon hade också den jobbiga fasonen för sig att pinka på sig så fort hon blev glad/uppspelt, haha.

Jag kommer aldrig att glömma någon utav dem, och jag tror bannemig att nästa hund jag skaffar mig blir nog en Shiba!

A shepherd and his horse in the sunset



Sweet, och det är bara hittills! Ni är för söta som kikar förbi min blogg och lämnar kommentarer, tack och tack!

All I want to do is...



Why are we here in this same old room

Skäms på mig, nu har jag inte uppdaterat sedan i morse! Fast i och för sig så har jag goda skäl till att inte ha uppdaterat; Jag har nämnligen varit hos min gamla farmor och hälsat på henne! Hon är så söt, och hon blir bara sötare med åldern (jag älskar när dom blir sådär senila, hihi!).


I fell into a burning ring of fire

God morgon mina vänner, allt bra med er? Ber hemskt mycket om det "hetsiga" inlägget igår kväll, men jag kände att jag behövde få "tömma lite bagage".

Idag då, vad händer idag? Ingen aning faktiskt, tror jag ska till min farmor en sväng och hälsa på samt försöka hjälpa henne med lite grejer (hon är ju trots allt 86 år så det är inte konstigt att hon behöver lite hjälp då och då!).

Ni då? Vad ska ni hitta på?
I vilket fall som helst hoppar jag att ni får en helt underbar dag, och att solen i alla fall skiner där!
PUSS

You don't have to scream, I can hear you

Jag är less på dig. Jag borde aldrig ha låtit det gått så långt att jag faktiskt började lita på dig igen. Jag trodde att ditt sista återfall skulle vara slutet på det här, men inte - du föll dit igen.
Jag håller mitt löfte som jag så väl berättat för dig; Får du ett till återfall så är du inte min mamma längre. Jag tänker inte vara den som stöttar dig för att bli frisk igen efter det här, du får allt ta och hitta dig en annan.
Jag skiter fan fullständigt i om du har varit nykter i 3 år och nu får ett återfall, för ska det vara så jävla svårt att låta bli spriten när du vet att du inte klarar av den?!
Du som alltid predikat om att Gud hjälpte dig att bli nykter osv - skitsnack! Det finns ingen Gud, mamma, för hade det funnits det så hade han inte tillåtit dig att börja dricka från första början!
Du har sjunkit så fruktansvärt lågt nu, och jag vet inte om jag någonsin kommer att kunna lita på dig igen. Inte konstigt att jag är helt sönderstressad och själv har ett beroende, jag måste ju oroa mig över dig hela jävla tiden!


Det finns inget värre än en mors svek.


I won't question why so many have died

Tror ni att det blev något öla ikväll? Nja, jag sitter här och försöker att tömma i mig en Millennium men icke sa nicke, det går trögt! Är sjukt illamående, men det beror väl på för att jag knappt ätit något idag förutom den lilla grillade köttbiten och potatissalladen för en liten stund sedan. Jobbigt att äta när man har ont ju!
Föressten så kommer jag inte att jobba veckan som kommer, utan jag blir hemma och surar istället. Är rätt lack, men som tur är så har jag en sån snäll chef som låter mig få jobba en annan vecka istället när jag kan börja använda armen och nacken igen - tack och lov!

Hur har er dag varit då, och vad händer er ikväll?


And I am alone, but holding on, to all that i've know

Usch vad ont jag har! Jobbigt som tusan, men får trösta mig med att ligga och titta på SATC säsong 1 fram tills det är dags att börja grilla och dricka öl. Gött!
Är trött också. Säkert smärtans fel, så det känns lite jobbigt, men men.
Föressten, ska sälja min scooter! Var en kille som kom förbi nyss och var rätt sugen på den, haha. Ska fundera på vad jag ska ta för den först, så sedan blir det dags för "Kampen om körkortet", haha.

Förlåt för det här knepiga inlägget men är egentligen för trött för att blogga...

You kick up the leaves and the magic is lost

Godmorgon lovers, eller för mig är det en ond morgon men det skiter vi i! Hoppas ni alla sovit som stenar, själv så blev jag så illa tvungen att kliva upp för ett tag sedan för det gjorde så ont att ligga ner - Suck!

Så vad händer idag? Själv så blir det massvis av bloggning, film och så ska jag försöka göra mig i ordning så jag kan åka iväg in till Ånge för att eventuellt hälsa på lite vänner. Fast jag tror inte att jag är så speciellt bra sällskap, är rätt lättretlig när jag har ont, haha!

Godmorgon!

I'm so addicted



Skulle du tacka nej till det där ansiktet och kroppen? Nej, tänkte väl det! Grr!

The older I get

I was sitting there waiting in my room for you
You were waiting for me too
And it makes me wonder

The older I get
Will I get over it
It's been way too long for the times we missed

I didn't know then it would hurt like this but I think
The older I get
Maybe I'll get over it
It's been way too long for the times we missed
I can't believe it still hurts like this



I'm just a man, not a superhuman

Mjaou, här sitter jag och tröstar mig själv med coca-cola (åkte hem till pappsen direkt efter att jag kom hem från sjukhuset och han tyckte så synd om mig så han köpte en flaska på 2l till mig) och lyssnar på mitt absoluta favoritband Skillet. Det lustiga med det bandet är att dom är kristna och alla deras låtar har en förbindelse med kristendomen eller Gud på något vis, och trots det så älskar jag deras musik - man släpper så mycket på känslor och allt man har inuti sig när man hör sitt favoritbands låtar. Eller tycker inte ni det?

Lite småtråkigt att jag inte kan gå ut med min hund som vanligt nu med tanke på att det just är vänster axel som jag måste ha stilla i en mintella. Så både Bunny och lillan är måttligt förvirrade när hon måste gå på höger sida istället för vänster, tur i alla fall att hon lydigt går fot i vilket fall som helst!

Nä fyfan, nu måste jag sluta prata om det här - Hur är det med er?


Highway to hell

Hej vänner! Ledsen att jag inte uppdaterat på ett tag, men igår var det verkligen en jobbig dag och idag, eller ja i morse, så var jag med om en olycka så jag har fått spenderat hela dagen på sjukhuset.
Körde nämnligen åt pipan med min scooter i morse när jag skulle iväg till jobbet så en snäll man stannade och hjälpte mig och skjutsade mig till vårdcentralen där jag fick remiss om att åka till Sundsvall och röntga min axel och nacke som jag vurpat på. Får jag säga att Bunny aldrig har varit så rädd i hela sitt liv? Trodde jag skulle dö eller hade blivit invalid.
Ja, i alla fall så åkte jag dit och röntga men hade inget brutet dock fick jag veta att muskeln i axeln har blivit krossad och att nacken har fått sig en tjong så nu blir det värktabletter, armen i en mintella och sjukgymnastik. SEGT!
Men inte stoppar det mina planer för nästa vecka!

Hur har ni haft det dom senaste dagarna?

PUSS

Äkta kärlek

Det här är det som är negativt med mitt beroende.
Du har ingen att komma hem till, ingen att krama om, ingen att älska.
Jag har sökt efter det folk kallar kärlek, vänt på varenda sten och letat bakom varenda buske - men jag hittar den inte.
Jo visst, jag hade den en gång. Men så tappade jag bort den när jag upptäckte att det bara var en lek. En lek som gick ut på att det skulle göra ont inuti.
Jag förstår inte hur ni orkar? Hur ni kan klara av att lita på någon så grymt mycket att ni gett honom/henne erat hjärta?
Men visst ser det rätt mysigt ut när man ser paren sitta och mysa i solen, eller ser dem gå hand i hand på stan. Det är just då det svider till lite i hjärtat och man önskar själv att man fick ha någon att kalla sin älskade.
Men vem försöker jag lura? Ett förhållande lär aldrig fungera för mig, inte fören jag kommit ur det här jävla beroendet...

Föressten; 18 dagar utan idag. Det är stort!


All star

Det är så sött. Min fostersysters hund är här medan hon ligger på BB, och hunden Sigrid är deppig! Hon ser så tragisk ut när hon ligger på sängen och tittar på mig med sina små ledsna ögon att man inte kan säga annat än "aaw". Man kan ju alltid undra vad den lilla svarta kommer att säga när dom kommer hem med en liten bebis och hon inte kommer i första hand längre? Hoppas att hon inte blir avundsjuk bara, för en avundsjuk hund är aldrig en bra hund att ha kring barn!

Annars så sitter jag här och drägglar över skor. Jag älskar skor, och speciellt converse-skor. Har själv 6-7 par som jag dock inte använder så ofta tyvärr. Har mest blivit högklackat nu för att försöka "dölja" hur kort jag egentligen är.


Today is the day

Som om dagen kunde bli sämre eller? Jag fick leta som ett odjur på jobbet efter en selgjord som chefen hade slarvat bort och trodde att jag hade lagt bort den (jag hade inte ens sett gjord-helvetet förr!). Hittade den dock tillslut hängandes bakom chefens egna jacka... Jävla blindstyre är vad han är!
När jag åkte hem så ringde min mor och hotade med att hon skulle sälja min hund till någon okänd människa bara för att hon behövde pengar - raseri-attack + att jag bad min pappa komma och hämta min hund så att hon hamnade på "skyddad adress" i några dagar.
Så nu sitter jag här och hatar världen och undrar vad tusan jag har gjort för att förtjäna detta. Kärringen fattar nog inte hur mycket den hunden betyder för mig, utan det enda hon ser är dollar-tecken. Tack och lov är min pappa mer förståndig och vet precis varför lillan är så pass speciell. Hon är trots allt min bästa vän och har varit med mig genom både bra och dåliga dagar och tröstat mig när min storebror gick bort för 3 år sedan. Kanske låter corney, men thats how it is.

En positiv grej med idag är att jag har blivit "moster" igen. Min fostersyster fick nämnligen en liten pojke idag, grattis!


Blue & yellow

Hello darlings, sovit gott? Det blev verkligen en "somna-så-fort-du-lägger-huvudet-på-kudden"-effekt för mig igår, sov som en stock rent ut sagt! Så härligt, och ni anar inte hur svårt det vara att kliva upp - jag ville absolut drömma vidare eftersom att det var så härligt (fast ändå inte med tanke på att jag drömde om ett ex... Någon som har tips på hur man glömmer dem?).

Jaja, ska strax kila iväg på jobbet. Hoppas ni får en kanonfin dag och så hörs vi senare!
PUSS


I shot the sheriff

Det blir en tidig kväll i kväll. Är, som man brukar säga, "helst slut som artist".
Funderar lite smått på att åka hem till min mor i morgon och hälsa på, var ju ett tag sedan sist måste jag erkänna. Kanske man åker dit  efter jobbet och sover över under natten? Vi får se, jag får fundera vidare!

Jag skäms nästan när jag tänker på hur lite jag har ätit idag. En tallrik fil och lite sallad bara, inte alls bra... Fast iofs, det är nog mer än vad gatubarnen i något fattigt land får i sig på en hel vecka så jag ska hålla käft egentligen.

I morgon är en ny dag och nya tag som gäller!
Vad ska ni göra i morgon?

Think the chain broke away

Nu sitter jag här och skriver med världens sexigaste man. Eller, han tvingade mig att skriva det, egentligen så ser han rätt alldaglig ut - but don't tell him i said so (Retas bara med dig, klart du är världens sexigaste Jonas!)!
I alla fall så skriver även han blogg (trots att fanskapet inte har uppdaterat på hur länge som helst), och han ville då såklart att jag skulle göra lite reklam för honom.
HÄR kan ni läsa hans blogg.


As they role in



Klart jag måste svara på frågan, så till dig herr/fröken "Anonym" - Jag bor i ett litet samhälle kallat Fränsta om sommaren, och resten av året bor jag i Östersund. Fränsta består mest av skog, och är ett samhälle man mest åker förbi utan att ens åka igenom. Hoppas det var ett bra svar på din fråga!

Its a perfect blender

Jag tror bannemig att vädret har blivit besatt! Det har nu åskat och blixtrat två dagar i sträck, något som gör så att jag inte kan sitta vid datorn eftersom att en vis person inte installerat in något åskskydd (inte namn nämns...).
Hunden ligger här under och agerar fotstöd/fotvärmare åt sin Bunny. Min hundis är verkligen omtänksam, och tänk att hon tidigare (innan hon kom till mig) varit misshandlad? Kan man knappast tro när man ser henne nu, men visst har vi fått jobbat och kämpat genom både blod, en helvetes massa svett och några tårar innan det blev fason på damen. Nu till och med älskar hon människor, så det är verkligen en bravur och stort framsteg.
Man kanske skulle statsat på att bli dressör istället för djurskötare?

Gick kanon på jobbet, städade faktiskt inne i sadelkammaren som tidigare bara varit ett rum där arbetsgivaren kastat in grejerna på golvet. Nu hänger allt snyggt på prydligt på krokar och ligger i lådor, dock ska jag ta och märka lådorna i morgon så att han vet vart sakerna ligger. Duktig Bunny!
Förutom det blev jag faktiskt vän med en häst idag, jag mutade den med lite havre så den blev min kompis - not!
Hästar är dumma djur som har ingått någon pakt med djävulen för att döda mig, elakt...


Hur har er dag varit?
Har ni jobbat eller bara slöat?


All the doors are locked, all the windows shut

Yhea man! Blev uppbehållen nu under morgonen av min kära fosterfar som skulle köra en predikan för mig om pengar osv, tror inte mannen att jag redan har fattat det? Jag har inte ens rört varken pengarna jag fick av dem, från förra lönen eller pengarna från mitt studiebidrag? Killen är ju vrickad på riktigt... Skulle han få se mitt feta konto så skulle han smälla av, eller i alla fall få en hjärtattack - skaffa dig någon annan att se ner på, för Bunnyn har inte gjort något fel!

Nej fy fan, inte alls en bra start på dagen. Måste erkänna att gubben gjorde mig lite argsint faktiskt, men sånt är livet ibland!
Nu ska jag focusera på dagens arbete, fast först måste jag fylla i ett intyg som jag måste skicka in senast fredag (jag och att fylla i papper är inte alls någon bra mix, undra hur det kommer att gå när jag får ta över mina egna räkningar?)
I alla fall så hörs vi senare, mina lovers. Hoppas ni får en superbra dag och en bättre start på den än vad jag fick!

PUSS

It's time to say goodbye

33 stycken besökare idag? Inte illa mina vänner, keep up the good work för fasen!
Nu säger Bunny godnatt för ikväll, det är ju som sagt en ny dag i morgon med arbete och ännu mer bloggande (vi får hoppas på att åskan håller sig borta helt enkelt!).

God natt med er, hoppas ni kommer att sova lika gott som en prinsessa/prins.
Puss!

Break a legg, honey!

Skönt att äntligen ha lagt sig ner i sängen. Det är liksom det som är höjdpunkten på en vanlig arbetsdag! Jag menar, man kliver upp tidigt på morgonen och önskar att man fortfarande kunde ligga kvar i sängen, man åker iväg på jobbet och går hela dagen omkring och tänker på hur dum man var som inte tog ut en sjukdag och sedan vips när man slutat och kommit hem har man helt plötsligt en hel drös massa överskottsenergi! Då jäklar kan man kuta upp och ner för trappor, dra in på byn och till och med ge sig ut på en joggingrunda!
Haha jadu, men det är allt bra skönt när man har lagt sig i sängen igen, för det är ju där man trivs som bäst!

Mina ögon bokstavligen snurrar, jag är helt slut efter idag. Arbete och oväder på en och samma dag kanske inte är en så bra blanding, eller vad tror ni? Jag kan i alla fall knappt berga mig tills det blir helg igen så man kan få sin extra skönhetssömn, haha.

Men hur har er dag varit förövrigt?
Har ni haft något roligt för er?


Puss

Baby, just forget everything that you know



Grr, vilka läckra linnen (ursäkta bilden, men mitt PS har fått något ryck ikväll - precis som vädret...). Är fullkomligt förälskad i alla kläder från Ed Hardy, dom är bara så Bunny!

We will all die in the end

Åskan slog ner hårt. Spisen gick tydligen åt också så det blir kebabtallrik till middag, hemleverans är en fantastisk tillgång man bor mitt ute i skogen och inte har någon lust att köra scooter. Får hoppas på att maten är god också, känns inte så speciellt taggande att lägga ut 60 spänn för att käka något som smakar som något katten har släpat in...

Jag har lite nostalgi här samtidigt som jag skriver detta inlägg. Ser nämnligen på Ginga Nagareboshi Gin (eller Silver Fang som folk nog känner igen det mer som), minns när det gick på TV när man var liten och man satt med storebröderna och kikade - lyckorus!
För er som inte känner till serien så tycker jag att ni borde tanka hem den (fy skäms på mig som uppmanar er till nedladdning på det här sättet!) och se, och efter att ni sett klart den serien så kan ni dra igång med uppföljaren om Gin's son Weed! Helt klart värt det (fast Weed är en gogolplex mycket sämre än Gin...).

PUSS


Through the smoke a silhouette I can barely see

Lovers, jag är ledsen för den dåliga (läs icke närvarande) uppdateringen under dagen! Men fallet är så att jag har (om ni läser inlägget från i morse) jobbat idag och när jag kom hem så anfölls hela världen av apokalypsen! Nja, inte riktigt men det kändes som så när blixten slog ner i kylskåpet och i en tall här utanför (stackars tall R.I.P). Inte blev saken bättre av att det mullrade och regnet liknade mer som hagel när det stog i backen.
Men nu verkar det ha lugnat ner sig. Till och med solen har tittat fram lite, så det gör vi tummen upp för!

Borde kanske ha anat att det var oväder på G när jag var på jobbet, efter att ha kört 6 fulla kärror med spån så skulle jag sela av en häst och hästfan sparkade mig på låret när jag skulle bära bort vagnen. Med det menar jag att jag bara haft otur idag känns det som, skapligt blåmärke jag kommer att ha i morgon - jag kommer att hånle när jag äter dig, hästfan!

Hur har er dag varit?
Haft bra väder?


It will allways fade away in the end

Tjoho fucktarts, jag hann! Klev upp för närmare bestämt en halv timme sedan och har redan hunnit tvättat av mig, klätt på mig, käkat frukost, borstat tänderna och varit ut med hunden. Är man snabb eller är man snabb liksom?
Klockan börjar ticka iväg, om en kvart ska jag bege mig till jobbet och vara där tills klockan ett. Kul? Inte ett dugg, jag var så stressad i fredags så att jag inte ens minns om jag släppte ut hästarna eller inte. Om jag inte gjorde det lär jag väl få sota för det idag, men men. Shit happens life goes on, havremopparna är inte ens mitt ansvar!

Kommer bli hur skönt som helst att få komma hem senare, ska verkligen störta ner i sängen igen och sova en timme eller två. Det här är minsann för tidigt för Bunnyn att stiga upp!
Nå väl, ska kila iväg nu men vi hörs och skrivs senare mina bedårande läsare. Visste ni föressten att innan natten var slut igår så var jag uppe i 47 läsare? Härligt! Undra om vi kan klå femtio ikväll? Håll tummarna!

Puss


Pictures and some memories will have to help me through

Nu ska allas eran Bunny sova faktiskt, hon ska ju nämnligen upp och jobba i morgon klockan åtta - i ett travstall som hästskötare för att vara exakt. Det trodde ni aldrig va?! Haha, ett jobb jag fått genom kommunen så jag får väl bara bita ihop och stå ut trots att hästar stinker värre än blöt hund!
Vi får se om jag hinner blogga i morgon bitti innan jag sticker iväg, annars är jag tillbaka när klockan blivit efter 13.00 med nya inlägg.

PUSS



It's Bunny!


Tänkte bara visa hur man kan se ut när man ska på en fest där det bokstavligen bara finns en massa bönder (dvs dom som faktiskt kör traktor och mjölkar kor!). Här har ni mig med en rockabilly-frisyr och den lilla svarta, sött och verkligen passande för kvällen.

Vad tycker ni?

As we jump higher



Nej men! Sötnosar då, vad glad jag blev nu när jag gick in på statistiken för att se hur många som besökt mig idag och fick syn på detta. Och tack allesammans för alla fina kommentarer idag, ni är verkligen värda er vikt i guld!
Fortsätt på i den här takten så blir det ju fantastiskt, lämna mig inte nu bara!

Before you go and change your number

Nu har internet gjort lite uppror emot mig ikväll, men får hoppas på att det håller sig på mattan nu efter all denna kamp. Filmen som jag såg idag, Mirrors, var förövrigt hur bra som helst men kommer troligen ge mig mardrömmar i natt (ville inte ens se mig själv i spegeln när jag gick in i badrummet förut, så äcklig var filmen!). Så om ni inte redan ha sett den så tycker jag absolut att ni ska se den!

Nu sitter jag här istället med en kopp té och funderar på att se på Bridget Jones' dagbok ikväll. Hon är rätt patetisk den bruden, men resten av filmen är rätt bra.
Fast innan det blir filmdags så måste jag fundera på hur jag ska lösa det med pengar till hösten. Funderar på ta körkortet då så jag slipper åka kommunalt i år igen under vintern. Kanske man ska sälja scootern, eller kanske sälja lite kläder på tradera eller blocket? Får allt fundera vidare på den där karamellen minsann!




Why won't you tell me what it is

Fyfan vad jag känner mig som J.D i Scrubs när jag far omkring på min röda scooter och fantiserar och nästan glömmer bort att bromsa när det går en gammal tant med rullator över vägen. Det hände mig alldeles nyss i alla fall när jag var in till byn och köpte nikotin, så jag skojar inte när jag säger att adrenalinet är högt för tillfället. Tant borde minsann se sig bättre för innan hon går över gatan!

En sak till som jag har glömt att berätta; jag sticker iväg den 24 Juli och hur länge jag blir borta är ännu osäkert (men självklart kommer jag att fortsätta blogga under tiden jag är borta, så var inte orolig!).
Tänkte göra så att ni ska få gissa vart jag ska (kommer självklart ge er tre ledtrådar), och den som gissar rätt kommer att få en länkning!

Ledtrådar:
1. Samhället ligger precis vid finska gränsen och har en folkmängd på 1965 personer.
2. Ligger norr om Haparanda kommun, söder och öster om Pajala kommun och öster om Överkalix kommun.
3. En artist, som blev känd genom ett mycket uppskattat TV-program och vann finalen 2006, kommer därifrån.


Jisses alltså, den biffen kirrade ju kidod galant!
Klart det är Övertorneå jag ska till. Blir en tripp dit innan skolan startar för att hälsa på syster och leva hårdrockslivet fullt ut - härligt va?


A twist in my story



Jag sitter och ser på film, men kände att jag bara måste dyka in och skriva ett inlägg under tiden. Jag är helt såld på kläder från Ed Hardy, och speciellt på den här bikinin. Den är så läcker och jag känner att jag bara måste ha den! Grr!

Lets get this party started


Det här är en supersnygg klädsel som passar både till vardags och till fest, utöka gärna klädseln med lite fräscha assoccearer och den blyge kan även bära ett par lite halvtrasiga jeansleggins till.
Skorna och t-shirten hittar du på Nelly.com.

But then you breathed your breath in me.

Nu är karlarna utkörda, till och med hanen är hämtad. Jag pigg som få, men vill genast krypa ner i sängen och gömma mig under kudden igen så fort jag tänker på morgondagen då det är åter tillbaka till jobb som gäller. Jäkla sommarjobb!

Jag har funderingar på att slå mig ner framför en film ett tag, fast först kanske jag borde klä på mig efter duschen jag just tagit. Man vet ju aldrig när man kan få besök såhär en molnig söndag!
Vi får se hur det blir, men jag ska i alla fall ge er lite kläd-inspiration inom kort så ni har något att frossa i medan jag ser på filmen "Mirrors".


Can't catch tomorrow

God morgon lovers, eller god förmiddag kanske jag ska säga. Blev väckt runt nio av min hunds iskalla nos emot min nästipp (jadå, min hund får sova i min säng sådetså), hon ville minsann gå ut. Klev upp och fick syn på Casper som låg i min fotända med hanhunden över sig, det är männen som behandlas som hundar i mitt hushåll och hundarna som män. Sött.
Tog i alla fall med mig båda hundarna och gick en liten kortis i duggregnet, och vill ni veta något roligt? Såg på vägen ut att det ligger två sovande män i min soffa också, Isaac och någon annan grabb som också är från den lilla staden Sundsvall.
Jaja, när jag kom in igen så hade männen vaknat och tagit sig för av mitt kylskåp. Fast nu säger dom att jag ska göra i ordning omelett åt dem, för att ingen kan göra en omelett lika bra som mig tydligen. Så jag får väl vara generös och ge föda åt "odjuren" då antar jag innan jag skickar iväg dem så jag får förbereda min kommande vecka ifred.


Don't leave me stranded in my obsession

Jisses, 11 kommentarer och 16 besökare - och jag startade bloggen idag! Läckert. Se bara till så att ni inte överger mig nu sötnosar, alltid roligt med folk som följer det man skriver ju.

Runt 15 pers här i mitt lilla hem nu, dock har jag fått "anlitat" en kille som dörrvakt eftersom att det slank in ett gäng 14-15 åringar förut tillsammans med några som hade inbjudan. Dom skickades såklart ut ögona böj, och jag tror att ena flickan blev lite rädd för hanhunden när han kom stormande emot henne för att hälsa (jodå, han ser faktiskt farlig ut med tanke på att han är en pittbull/boxer, men han vill bara leka lite hårt).

Nej, nu kallar dom på mig inne i vardagsrummet så jag lämnar datorn för en stund till. Låter som om dom vill leka lite lekar, så då får man allt ställa upp.

Puss på er!

Oh no the fires burning insides again

Nu jävlar går männen lös i skafferiet och kylskåpet. Varsågod säger jag, såklart.
Mina pojkar ska inte gå omkring och vara hungriga heller, då orkar dom ju inte vara snygga ikväll när jag ringt hit lite töser som dom ska få uppvakta.
Fast iofs, tjejerna lär bli livrädda för min "brors" hund. Han bestiger varenda ny person för tillfället. Kåta byracka...

Men nu kommer det folk så nu måste jag vara social. Vi hörs snart!



Shake it off, we're all dying in the end

Jisses, och jag trodde att jag hade problem? Är hundvakt åt min "brors" hanhund i natt samtidigt som min egna tik löper, och jag skojar inte när jag säger att den hanen är nästan lika glad i sex som mig! Han har försökt flirta och smörat för min tik hela kvällen, men tack och lov så är min brud inte alls intresserad och hugger efter lill-grabben så fort han försöker med något. Duktig hund!

Sitter självklart inte ensam och nykter, utan har mina snyggingar Casper och Isaac här och just nu är vi inne på våran andra tequila för kvällen. Vi kommer dock vara hemma hela kvällen, och vad jag har hört så kommer det att dyka upp lite mer folk snart. Och det, det gillar vi! Bunny är verkligen i sitt esse nu, hela min kropp vibrerar nästan!


She got blue eyes and smiles like the sun

Jag antar nästan att ni vill veta vem denna Bunny är egentligen, eller hur hon ser ut i alla fall (vem hon egentligen är kommer ni aldrig komma underfunn med trots förklarningar). Därför är jag så generös att jag lägger upp en bild så ni har något att fantisera om när ni tänker på mig. Visst är jag omtänksam?




Lets have some fun this beat is sick

WTF?!

Fick en liten fråga förut via en kommentar som jag bryskt var tvungen att ta bort. Bruden trodde att min blogg kommer att handla bara om kläder och andra produkter, men efter en rejäl utskällning från mig så förstod hon äntligen.
Ingen idiot döper sig till Bunny för att bara snacka om kläder osv. Nej usch, det är mitt smeknamn som mina vänner givit mig pga mitt beroende samt mitt festande.

Så, nu har jag fått den saken ur världen.


If I was a rich girl



Maria Nila



Förra veckan beslöt jag mig för att gå iväg till hårsalongen och köpa några av Maria Nilas hårprodukter eftersom att jag hört att dom ska vara riktigt bra. Köpte en hårspray som heter Soft Spray som är en mjuk spray med lätt stadga. Den är enkel att borsta ur och ger inga beläggningar, och den passar perfekt till uppsättningar och frisyrer med en naturlig finish. Köpte även mousse som heter Sculpte Mousse och som är en mousse som ger volym och stadga. Den innehåller även silkesprotein som skyddar mot värme och slitage. Den klibbar inte och är lätt borsta ur.

Har provat dom och är verkligen nöjd. Känns nästan inte som om att man har några produkter i håret, så bra är det! Perfekt att använda när man ska ut på fest och kanske gå med någon hem (jag menar, vem vill röra någons hår som är stenhårt? Not me anyway!).

Get your shit togheter little girl

Tja hoes!

Allt lugnt denna lördags förmiddag? Säkert ett par stycken som är bakis, sliten och fylld med ångest efter gårdagen/nattens bravader. Tror ni jag bryr mig? Not! Erat eget fel om ni är så klena att ni blir bakis, då tillhör ni absolut inte kategorin partypinglor like moí!
Nej förlåt, jag kanske inte ska börja mitt första inlägg med att verka dryg. Sorry, but can't help it!


RSS 2.0