Det allra första videoklippet; Mitt rum.


Ha översikt, det är mitt allra första videoklipp där jag faktiskt pratar!


ute vs. inne


Höstvädret. Jag har blivit tvungen att dra igen persiennerna för att förhindra en depression. För tillfället är det snöblandat regn som faller ner från den mörka himlen. And I hate it!

Överkonsumentation av alkohol. Gäller både ungdomar och äldre, alkoholister och vinpimplare som dricker tills dom inte kan stå - sök hjälp eller försvinn ut ur mitt liv!


Halsduk och mössa. Åh, passar som handen i handsken till hösten - och är så mysigt!

Mamma blir klar med utbildningen. På fredag är hon klar, och då blir det inge mer resande till Stockholm för hennes del på ett tag. Jag ska minsann köpa en "Grattis till examen"-present till henne. Jag är så glad för hennes skull, och tacksam för att just hon är min mamma!

Att det snart är torsdag. Yes, för då kommer Marcus! <3

Morgondagens planer osv.

Haha, jag kan inte sluta fnissa. Läste precis min systers blogg (hon som passar Roya åt mig över veckan medan mamma på utbildning i huvudstaden), och hennes lilla kattunge är riktigt elak med min pärla. Hyttar och fräser emot henne. Stackars tösen min, undra hur mycket hon lär monstersova när hon kommer hem? ;) *fniss*

Själv då? Ja, jag ligger i sängen och funderar på morgondagen. Börjar inte fören tio över tio, och har då marina däggdjur sedan slutar jag, haha. Då blir det nog en tripp in till stan för att gå på Nordea och Föreningsbanken och bli rik. Eller om jag väljer och ta det på tisdag istället? Jag får se!

Nu ska jag dra igång någon film, och sedan sova värre än en gris. Är inte ett dugg utvilad från i natt eftersom att jag drömde så jäkla mycket skit...

PUSS


I want it!


DAGENS FRÅGA


Mamma-sjuk

Åh, haha. Nu är min kära mamma påväg till Stockholm, och jag tror jag kommer att dö; för i och med att hon går själavårdsutbildning så kommer hon ha sin telefon avstängd rätt mycket, och jag som börjar bli så mamma-sjuk av mig.
Okej, vi går varandra på nerverna ibland - men mamma är världens bästa, oavsett! Hon finns där och stöttar en, ger en råd när man behöver det och försöker i alla fall förstå.
Det känns nästan som om jag är 3år igen och det är första gången jag ska vara utan mamma! *s*

Men något positivt med veckan i alla fall är att Marcus kommer ner på Torsdag, dvs om ungefär 4 dagar! :D


Månadsbudget

Nu sitter jag här och försöker räkna på en budget som jag ska klara mig på varje månad.
Rätt komplicerat, med tanke på att jag lever på 1050kr varje månad och från och med nu har en mun att mätta med både foder och tuggben.
Jaja, har i alla fall trugat ihop något som kanske kan funka om jag verkligen anstränger mig själv!




Säg till om det är något jag verkar har glömt!


CRASH!

CRASH! Ja, så känns det verkligen inuti. Varför? Skit i det ni, för det är family-business!

1. Tack syster m. sambo för att ni är så snälla som tar hand om lilla röd under veckan medan mamma är i stockholm på själa vårdsutbildning, you guys are awsome <3
2. Varsågod gubbjävel, nu har du pengar över för lite extra - ibland önskar jag att det tar kål på dig snabbare så jag slipper dig! OCH DU GER FAN I MIN MAMMA :@


Är i alla fall hemma i Gissjö nu.
Och vad tror ni? Jo, min fosterpappa är och jobbar så jag får ta på mig ansvaret att ta hand om hans hund ikväll. Dock gör väl inte det så mycket, bara det att Ozzy är en gogolplex mycket stupidare än Roya...


Förlåt

Förlåt för att jag inte uppdaterat idag. Men har av någon konstig anledning varit på ruskigt dåligt humör hela dagen idag, har i princip velat gett varenda människa jag mött en käftsmäll.

Men jag uppdaterar alldeles strax igen, måste starta om datorn så den fungerar lite bättre.
PUSS

Webcam åter igen

Äntligen så är min webcam så pass fixad att det faktiskt går att se att det är någon som sitter där, tidigare var den alldeles brusig och jag försökte fribrillt ställa in fokusen på den men icke, det fungerade inte. Vill ni veta vad det var för fel? Haha, linsen var skitig (a)

Tänkte ta och hoppa in i duschen nu, fixa en hårinpackning, peela kroppen med vanilj-peeling och sedan fixa alla naglar (om jag kommer ihåg vart jag trollade av min förbaskade nagelfil!). Är glad som attans, och tycker därför att jag förtjänar att pyssla om mig själv lite - husmor gick med på min fråga, så inte nu till helgen utan nästa helg är jag kvar här på elevhemmet när Marcus kommer :) Sweet, då ska jag minsann ta med mig sötnosen på marité eller o'learys (om han har lust såklart!).

Duschen var det ja! Som alla vet; en Bunny måste vara mån om sitt yttre ;)


Yeah

Yeah, nu har jag varit en duktig flicka och städat rummet eftersom att husmor kommer och kikar på rummet lite senare idag. Ska även då passa på att prata lite med henne, och om hur det går får ni säkert reda på senare!
Kikade klart på filmen Year One för en liten stund sedan, började ju att se den igår kväll men slocknade ju som ett ljus efter 20 minuter av filmen - så trött var jag!

Tja vad annars? Har varit en rätt slapp dag idag. Hade projektarbete i morse men läraren (som älskar sin egen röst) pratade igenom hela lektionen, och efter det var det Sällskapsdjur och på den lektionen fick vi se på film om spindlar, grodor och andra små odjur som t ex. skorpioner.

Nu ska jag springa ut med soporna till soprummet och sedan vänta på mat, som tydligen ska bestå av Flygande Jacob och ris idag - mums!

Hoppas ni haft en bra dag!
PUSS


Årets höst och vinter måsten


Finns på Skopunkten.


Vill ha saker från H&M


Age 15


År 2006. Även jag har varit 15 år och redo för party i Hudiksvall...


K.O

Puh, efter att ha burit på kastrull, stekpanna, bestik, muggar, glas, tallrikar och en hel del annat smått och gott som jag fått av syster så är jag rätt slut i kroppen. Var ingen lätt match att ta sig upp för backarna i stan när jag skulle från tåget till bussen, blev nästan en K.O för min del - men jag klarade det!
Är jätteglad för grejerna jag fick, och för en kanonbra helg. Tack för att ni finns! <3

Ikväll tänkte jag ta och renskriva två uppsatser och mejla in till läraren jag har i kursen sällskapsdjur och sedan bara dega och se på lite serier samt försöka att tänka på positiva saker när jag får känslan av att jag vill strypa några människor som hänger här omkring. För vad i helvete har dom med mig och mitt privatliv att göra?

Exempelvis när jag skulle hoppa på bussen i stan;
1 & 2;
"Men vad är det här för liten flicka då, haha!"
Jag ignorerade båda två när dom sa så, fattar inte hur dom kan ta sig rätten att tilltala mig så - so what, jag är liten?
1; "Varför har du så jävla mycket med dig? Har du campat i helgen eller?".
Jag; "Nej, jag har varit hos min syster i helgen så jag fick med mig lite grejer nu när jag åkte..." (egentligen ville jag fräsa; "Vad fan har du med det att göra?").
Båda två skrattade? och gick in i bussen och satte sig längst bak medan jag själv tog första bästa lediga säte jag såg och tog minst tio djupa andetag och räknade baklänges från hundra två gånger.
Snacka om att jag var nära på att gå bak till dem och ge dem en käftsmäll var. Jag är så fruktansvärt less på dem och deras tro om att de är så jävla mycket bättre än alla andra - skaffa ett liv!

Är man stor så måste man vara snäll


Helt klart den sötaste reklamen som sänds nu :)


19 September

Nu så sitter man hemma hos syster och hennes sambo i Bräcke. Eller tja, kom ju hit igår men uppdaterade inget då dock.
Idag är Tobias 3årsdag, full rulle på alla tre verkar det som och jag har hjälpt syster städat eftersom att det tydligen ska komma folk senare. Så nu är jag rätt trött (tog nog i lite för mycket än vad jag borde, är ju som sagt fortfarande lite sjuk men äsch!).

Skriver mer senare om vad jag gjorde igår osv, så vi hörs!
PUSS

I MISS YOU


Bara så att du vet... :)


This is bunny


and bla bla bla...


Pucko

Vill skrika PUCKO,
högt och tydligt så det hörs!


Arg

Vad irriterande! Jag ringde telefonbanken idag för att se efter om min fosterpappa satt in pengar åt mig, men tror ni han har gjort det? NÄ. Nu är han skyldig mig 320 spänn, och om det fortsätter såhär så kommer jag tillslut vara så illa tvungen att använda upp mina körkortspengar för att kunna betala mina resor hem och tillbaka till skolan.
Alltså, jag blir bara så less! Och han som håller på att tjata på mig om att vara rädd om pengar osv? HAH, jamen ge tillbaka mina då för fan?

Kom inte hit och säg att jag inte anstränger mig, däremot tycker jag att andra saker som t ex fixa en lägenhet är lite viktigare än körkortet just nu; för har jag ingenstans att bo kan jag inte gå klart gymnasiet, och varför i hela helvetet ska jag då lägga ut tio tusen spänn på ett körkort om jag inte ens har någon utbildning så jag kan tanka bilen eller ens skaffa en? IDIOT.

Making plans...


1. Käka middag (köttgryta & ris blir det tydligen!).
2. Göra en hårinpackning (och hoppas att håret blir bättre eller så).
3. Skriva på boken/min väldigt långa novell (ett projektarbete som jag nog måste börja med om det ska vara klart i slutet av trean!).
4. Packa väskan och ringa syster (jag far dit i helgen, jag tänker då inte missa Tobbens 3årsdag!).
5. Fika och sova som jag aldrig sovit förr (med alvedon och sömn blir man frisk!).

Sveriges skönaste mentor?

Antagligen har jag sveriges skönaste mentor? Idag var det så att vi hade friluftsdag på skolan, och jag lyckades tyvärr försova mig med två timmar i morse men pallrade mig upp och gick iväg på skolan ändå.
På förmiddagen var det tänkt att vi skulle ut på en promenad och gå 6km, dock missade jag ju den promenixen eftersom att jag försov mig, så vid lunch hann jag ikapp min mentor och frågade vad vi skulle göra på eftermiddagen och han sa att vi skulle gå en tipspromenad, men så såg han på mig att jag inte alls så särskilt fräsh och kry ut så han kände på min panna och gissa vad han sa åt mig?
Jag citerar; "Du får inte alls vara med på någon tipspromenad, dra i dig en whiskey och gå och lägg dig med detsamma! Du är sjukanmäld för dagen!".
Jaha? Haha, ibland är det bra att ha en mentor som säger åt en vad man ska göra för känner jag mig själv rätt så hade jag nog gått den där tipspromenaden och stupat efter halva vägen :p


I'm alive!

Känner att jag måste skriva och berätta att jag lever i alla fall. Dock är jag fortfarande sjuk, är inne på 4:e dagen med feber nu - så har jag fortfarande feber i morgon så blir det en tripp till farbror doktorn för blodprov och undersökning. För kom igen, en liten förkyldning kan inte göra så att jag har feber så länge?

Har i alla fall varit duktig och gått på mina lektioner och gjort så mycket jag orkat. Helvete, jag är så grym (eller enbart stupid och envis?)!
Friluftsdag i morgon, så håll tummarna för att jag orkar med. Kommer dock inte att gå 6km, får ju hjärtklappningar av att bara gå 5 meter åt gången ju!

Nu ska jag lägga mig och somna om, kanske se något avsnitt av Supernatural med ;)

PUSS

Linnea rekommenderar...


Strikes a pose


Systersonen Robin 3år, strikes a pose @ Jade Garden, Birsta.
Sveriges nästa top model?


Lady och Lufsen?


Roya & Ozzy.
(Åh, jag måste verkligen göra något åt Royas päls!
Märks att hon börjar bli tant, pälsen börjar locka sig)


Hur gamla var folket igen?

Hur gamla var folket som bodde här igen? 16år? Det märks då rakt inte, utan man kan ta dem för att vara runt 4-5år när dom springer i korridoren, skriker och jagar varandra. Hallå, hur var det med respekt för andra?
Funderar nästan lite på att dra iväg på stan, dricka en hel del och sedan komma tillbaka i natt och dunka på alla dörrar och fråga om dom är töntar som ligger och sover 3 på natten. Nej, något sånt skulle faktiskt inte falla mig in eftersom att det vore så jäkla respektlöst.
Elevhem = USCH!

Terry Turtle


Coolstuff.se hittar du mer info om denna otrevliga sköldpadda.


Vilken ska jag välja?

Jag är verkligen i behov av smakråd. Det är så att jag ska köpa en födelsedagspresent till min systerson Tobias som på lördag fyller 3 år. Eftersom att jag inte har råd med någon snordyr leksak så tänkte jag köpa en tröja åt lill-prinsen. Men vilken av dem?
Hjälp mig välja någon av dom två plagg nedanför!


Håller febern i schack

Jahaja. Har tryckt i mig 2 alvedon till morgonen för att hålla febern i schack. Dock finns ju fortfarande den där förbaskade hostan, nysningarna och snorandet kvar. Kan inte någon jäkel uppfinna en medicin som tar bort rubbet bara över en natt? Jag är nämnligen less på det här nu!

Aja, hur som haver. Ska strax lubba in på skolan, eller ja... Så fort Katja hör av sig, så ska vi försöka peta i oss lite lunch. Vi är hela 4 stycken i klassen som har samma symptom och är lika sjuk, så vi får nog hålla oss vid ett eget bort för att inte smitta andra, haha. Nejdå.

Skitsamma, läste just i min systers blogg att hennes yngsta verkar vara på bättringsvägen (håller tummarna för Tobben som trots allt fyller hela 3 år i helgen! Klart moster ska komma gratta lillkillen storkillen då!).


Linnea rekommenderar...


Flickan med guldsängen

Ja, ibland kan man ju hitta lustiga saker i sängen! När jag bäddade ner mig så kände jag att jag låg på något kallt, eller iskallt kanske är det rätta ordet, så jag kände efter vad det var och fick fram en guldpeng (för er lowlifers som inte fattar vad en guldpeng är så är det en tia)! Jisses amalia, jag är flickan med guldsängen?
Om jag önskar riktigt hårt, så kanske jag hittar en Marcus där i morgon när jag vaknar också? Hihi, drömma kan man ju alltid göra (a)

Ska snart fläska upp en ny kategori, så jag hoppas att ni kommer att gilla den!

38.7 grader

Tjenixen! Nu sitter jag här på elevhemmet med febertempen under tungan medan jag funderar på att kika på det sista avsnittet av säsång två av True Blood. Kan knappt berga mig tills jag får reda på om dom lyckas förinta Maryann eller inte. Själv så hoppas jag att den häxan dör och tar med sig Bill i fallet, så Sookie och Eric får vara tillsammans istället, hihi (a)

Fan, tempen är fortfarande på 38.7 grader. Har jag fortfarande feber i morgon så är det jag som åker till sjukhuset för blodprov, tänk om jag faktiskt har åkt på svininfluensan? ;o


14 September

Piss, skit och lite mer piss! Fyfan vad jag är irriterad på Halebop nu, tydligen så går det inte att ringa till en enda jävel idag! Att det ska hålla på att krångla hela tiden, grr!

Aja. Är fortfarande hemma i alla fall, dock måste jag åka upp till Jämtland ikväll för i morgon har jag någon jävla redovisning i morgon som jag måste göra annars finns ju risken att jag får IG i hela kursen. Helvete, och jag som fortfarande har feber.

Jag hatar att allt gå rätt käpp åt helvete för mig nu. Jag håller nog på att bli insane på riktigt alltså...


13 September

Det finns sjukt mycket jag behöver prata eller skriva om, men inget jag bör ta upp om här.
Jag vill fly. Lämna allt och bli någon ny. Den gamla Linnea är tillbaka. Hon som det bara gick åt pipan för, vad det än vad hon gjorde. Hon som inte tyckte om sig själv och som lyssnade på vad andra sa om henne; Hon som inte var värd mer än ett nackskott.

Yr höna

Usch, fy och blä! Det var nog inte alls bra att jag for omkring som en yr höna i helgen. Dvs ut och rejsa med hundar, sola solarium, köra scooter, busa med barn och åka till sundsvall. Nu hostar jag sönder mina lungor och jag har 39 grader i feber. USCHA!

Inhandlade i allafall en ID-bricka till Roya när jag var i stan, en sån med hennes namn och mitt nummer ingraverat för endast 59:- :)

Skriver mer sedan, ska nog knoppa en liten stund tror jag.

peace and quite

Alltså fyfan. Tror ni man får någon ro när man är sjuk? Icke. Nu måste jag åka med min mor till Sundsvall för att träffa min andra syster och hennes ungar. Jäklar anacka, jag som hade hoppats på att jag skulle få vara hemma och vara sjuk idag. Men nänä... Aja, jag får väl helt enkelt ta med mig mina prylar samt Royas prylar så sjukanmäler jag mig i morgon. För som jag mår nu, med feber och allt, så tänker jag då rakt inte gå på skolan i morgon!

Allt jag ber om är lite peace and quite när jag är sjuk, men sånt går ju inte när man har min morsa. Hon måste ständigt göra något och måste dra med mig på saker och ting. SUCK.

Random bullshit

Nu har jag varit vaken i ca 1½ timme. Och det jobbigaste är att jag inte vaknade på något mysigt vis utan jag vaknade pga en äcklig hostattack följt av att jag inte kunde andas normalt så jag var tvungen att sätta mig upp. Bah, har jag nämnt att jag hatar att vara sjuk?

Skitsamma. Varför jag inte uppdaterade något mer igår är pga att jag var hos min syster och hälsade på, och när jag kom hem hade jag sån feber så jag crashade i sängen framför en film på en gång. Frågan är ju om jag ska palla åka upp till elevhemmet idag, eller om jag helt enkelt får sjukanmäla mig både måndag och tisdag med tanke på att jag bara har en lektion per dag? Det är ju så tragiskt med elevhemmet; man får inte vara sjuk och vara kvar där.
Så... Vi får se hur jag gör! Blir jag hemma åker jag nog till min mamma så hon får pyssla om mig. För vad är bättre än när ens mamma tar hand om en när man är sjuk?

Var ju även och solade igår. Fick lite färg i alla fall, så nice ;)

Sömntutan

Hejsan hoppsan :) Hoppas ni sovit gott i natt, för själv så sov jag som en sessa brevid Roya. Var tvungen att väcka sömntutan vid halv tio så jag fick ta med henne ut på en morgonpromenad, annars skulle hon kunnat sova hela dagen tror jag, haha.
Ozzy blev i alla fall överlycklig när vi steg upp, pojken saknade väl sin kärlek ;)

Ska strax ta och åka iväg till min mor och sedan sticka iväg till sporthallen och sola. Så dusch och sånt tar jag efteråt när jag kommer hem igen (orka det när man ändå blir svettig av att ligga och steka?).
Aja, skitsamma! Vi hörs senare :)
PUSS

Godnatt!

Puh, jag skojar inte när jag säger att det var jobbigt att vara ute och gå en långpromenad i mitt tillstånd. Var ute i en hel timme för att vara exakt, och jag trodde jag skulle dö efter halva biten. Det är så jobbigt att må såhär, jag gillar det inte!

Turturduvorna är i alla fall särade nu. Ozzy är nere hos mina fosterföräldrar och Roya ligger här uppe hos mig för att sova. Mys som fan med älsklingen hos mig igen, när jag inte är med henne så gör det så ont i hjärtat för jag saknar henne så. Hon är ju trots allt min baby.

Ska dra igång någon film och sedan sova tänkte jag. Börjar nämnligen bli väldigt trött på ögonen.
Hörs i morgon!
PUSS

11 September


Lady, Lufsen & svininfluensa

Gah, skjut mig eller något! Jag var helsäker på att jag hade med mig min MP3 hem så jag hade något att roa mig med i morgon när jag ska sola, men tro på fan att jag glömt den! Jag höll på att drämma in huvudet i väggen när jag upptäckte mitt dilemma, men kom sedan på att jag kan ju trots allt fylla min mobil med musik och spela högt inne på mitt rum (mina hörlurar till mobilen har nämnligen gått sönder).
Life's a bitch sometimes, men vad är det man brukar säga? Det som inte dödar det härdar.

Apropå det som härdar, jag blir bara sämre och sämre; jag håller på att slemma upp lungorna. Hej på dig körtelfeber, jag hoppas du inte har omvandlat dig till svininfluensa - för har du det, ja då jäklar är du dödens för jag har umgåtts med en 2 månaders TinTin idag!

Update om Puppylove; Ozzy och Roya är nya Lady och Lufsen. Ozzy lägger sin stora svarta tass på Royas extremt lilla (om man jämnför med hans) och kan inte slita blicken från henne, samt gnyr han som attans. Kan det vara kärlek måntro? ;)

Puppylove

Sorry för kass uppdatering! Kom till Ånge vid halv två, gick på biblioteket och lämnade tillbaka lite böcker innan mamma kom och hämtade mig och skjutsade mig till min far så jag fick hämta Roya.
Åkte hem hit och Roya och Ozzy fick träffas; Ozzy blev stormkär i Roya ;)
Helt seriöst; han piper och vill vara i Royas närhet hela tiden, trots att hon inte löper! Aaw, puppylove :)

Ringde för en liten stund sedan och beställde tid på sporthallen för solning. 20-30 minuter för 40 spänn, hur bra som helst ju! Hoppas bara att det är bra solarium så jag får lite färg (tänkte nämnligen satsa på att ha lite färg under vintern, eftersom att jag är så himla blek annars pga att jag är ständigt förkyld under "mörkrets tid").

Jikes, måste ut med hundarna. Vi hörs senare!
PUSS

9/11

Wow, jag kom på att idag är det åtta år sedan terrordådet. 9/11 liksom, fräsigt :) Minns att just denna dag för 8 år sedan så samlades alla elever på min dåvarande skola i gympasalen och hade en tyst minut för alla som omkom och deras nära och kära.
Tänkte bara skriva det här som en liten påminnelse för er som har glömt.


City of Angels

Nu gott folk ska jag lägga mig i sängen och se på en Meg Ryan-film, nämnligen City of Angels. Fixade naglarna lite smått förut, men måste nog fixa till dom bättre i morgon eftersom att jag tappat bort min fil?

Aja, skitsamma. Ska även ta och försöka klura ut vad i hela fridens namn jag ska ha på mig i morgon? Måste nog ta och slita upp mig tidigare i morgon så jag hinner packa också. Hmm, det märks att det är helg igen!


The Plague Dogs

Jag tycker allt att det är lite lustigt det där med att tänka ibland. Jag menar, jag kan sitta i flera timmar och filosofera, vrida och vända på saker och ting utan att ens komma fram till något vettigt, om än logiskt. Som t ex. bara för en liten stund sedan; Jag funderade på varför ordet lagom bara finns i sverige och ingen annan stans i hela världen? Och framför allt; varför ska vi svenskar vara så jäkla lagom hela tiden?
Som sagt, sånna saker kan jag sitta och fundera över i timmar.

Skitsamma, från det ena till det andra. Tänkte ta och dansa in i duschen en liten sväng och sedan mysa ner mig framför filmen The Plague Dogs. Jag vet inte om ni sett Watership Downs, men det är i alla fall samma skapare som gjort den filmen som den här. Har faktiskt sett TPD en gång tidigare, och höll på att börja gråta. Den är så hemsk, och hundarna är så starka!
Funderar på att dra ner filmen på ett USB-minne och höra med min lärare jag har i Sällskapsdjur om vi inte kan se den på lektion någon gång, och sedan låta alla reflektera över den om vad dom tyckte och tänkte och så vidare.


Tony Lovato

Vad jag pysslade med igår? Tja, det har jag ingen ork att berätta - men däremot hade jag roligt, och det var verkligen en kväll som jag behövde och uppskattade en gogolplex gånger.

Jag ska försöka kläcka ur mig något mer vettigare i nästa inlägg, just nu vill jag helst av allt sova och se på film samt dricka min kalla cola :) Tills vidare får ni sukta över Tony Lovato och hans underbara tatueringar, så hörs vi senare. Tja tja!


Lill-lördag

Kommer inte alls vara så särskilt aktiv ikväll, ska nämnligen ut en sväng och umgås med lite folk och dricka gott.
Mitt i veckan? Ja, det är ju lill-lördag och fotboll?
Men du är väl inte 18? Men tänk för att jag är det! ;) Pilutta dig!

Anyway, ska i alla fall rusa iväg och slänga i mig lite tacopaj och efter det ska jag attackera garderoben och duschen - något borde man väl kunna finna ut att ha på sig?


Bägarn rann över.

Bägarn rann över. För bara en liten stund sedan var det som om någon med stålhätta sparkade inifrån så jag tappade andan, paniken kom över mig och jag visste inte för en stund vart jag befann mig.
Sjukanmälde mig, fått en tid hos kuratorn ikväll någon gång. Dock får jag helt enkelt inte ur mig något när jag pratar med någon professionell. Andetag, andetag.


I was running in circles

Godmorgon i stugan! Eller tja, en annan har ju varit vaken i en halvtimme eftersom att en viss ung herre fick lust med att dra igång sin baslåda och spela på högsta volym klockan åtta på morgonen.
Jag dök på msn och skrev åt honom att det faktiskt finns folk som försöker få sovmorgon, och tack och lov lyssnade han på mig. Fast det är klart; vem retar upp en kvinna med hemskt morgonhumör om man sedan måste sitta i samma klassrum som henne? ;)

Jaja, eftersom att jag inte kunde somna om så tog jag mig en liten dusch, tvätta bort John Blund så att säga, och la mig sedan i sängen åter igen med hopp om att kunna somna igen; men icke sa nicke. Har leget i säkert en halvtimme och försökt somna om igen, men lyckades inte. Surt.

Skitsamma, lika bra att jag är vaken då. Ska ha Samhällskunskap klockan tio över tio, efter det lunch och sedan praktiskt djurhusarbete. Måtte det bli så jag får ta gnagarna, är bra nog sugen på att mysa med små bebis-degusar och råttungar.
Fast iofs, får jag reptilerna gör väl inte det så himla mycket heller - bara det att jag inte klarar av att ta i en orm utan att svimma eller få nervöst sammanbrott.

Vi kör på lite Hollywood Undead nu till morgonen, inte sant?

Önskar att någon

Skönt! Nyss tagit en avslappnande dusch och tvålade in hela mig i olivtvål samt provade jag min nya bodypeeling med doft av vanilj, och ja - nog luktar jag vanilj allt, så fräscht! Rakade även benen så nu är dom lena och fina igen, och mitt humör är på topp. Lite lustigt ändå det där, jag menar; hur det kan vara så att man blir så glad efteråt när man tagit hand om sig själv? T ex. som jag gjort nyss.
Jag mår kanon!

Har även provat mina nya underkläder lite snabbt, tänkte se hur dom satt eftersom att jag inte provade dem när jag köpte dem. Satt jättebra tyckte jag :)

Vi kör lite Kent ikväll.

Vuxenpoäng


Yesbox, för er som inte kunde lösa den där gåtan utantill så menar jag att jag har tvättat. Dock bara mörktvätt, eftersom att den andra tvättmaskinen var upptagen så all ljustvätt och inklusive sängkläderna får jag ta i morgon. Just nu hänger tvätten på tork inne i torkrummet, så runt halv nio tänkte jag kila in och hämta den.
Drog även i mig lite middag nyss, bondomelett var det som stod på menyn. Förbaskat äckligt eftersom att jag inte klarar av att äta ägg, men lite petade jag i alla fall i mig samt en hårdbrödmacka och ett glas mjölk.

Snacka om att Bunny tjänar mer och mer vuxenpoäng när hon till och med klarar av att tvätta själv, snitsigt! ;)

Solning & shopping.

Hade bara en liten lektion idag, som bestod av att vi skulle skriva om en insekt. Sagt och gjort; min grupp blev klar på ca en timme så vi fick sluta så vi hann med en tidigare buss till stan.
Väl i stan hade jag och Katja bestämt oss för att sola lite, vilket vi också gjorde, och jag skojar inte när jag säger att det var verkligen ett bra solarium och gav effekt trots att jag bara solade i 10 minuter - min fräknar som jag vanligtvis bara har på sommaren återuppstod, vilken lycka!

Efter solningen begav sig jag, Sofia och Katja iväg för att kika lite i affärer och inne på H&M hittade jag lite smått och gott som ni kan se på bilden nedanför. Grejer som det är bra när man har t ex lingonveckan, ska ha sex eller köra en lugn och mysig hemmakväll.
Dock är jag lite osäker på färgen på underkläderna, rosa? Jag är ju mer för svarta, vita eller röda, men någon gång måste ju vara den första, inte sant?


Picture

Jag slänger upp en sk. "partybild" som ni får kika på medan jag startar om datorn och fixar till ett inlägg om min dag. Erkänn att ni gillar det? (Just joking, jag är för ödmjuk för att kunna säga något sådant!)

Vi hörs strax!


Junkers come here



Hej vad jag är lycklig.
MYS!


Sällskapsdjur och djupdykning

Puh, nu är hemuppgiften jag har till i morgon färdig. Det är i ämnet Sällskapsdjur som jag skulle skriva om en arts ursprung, valde katt eftersom att hund antar jag att nästan alla andra i klassen har valt. Hittade dock inte så mycket om kissemissen så jag råkopierade från Wikipedia (jag älskar den sidan!).

Nu ska jag nog ta och göra en djupdykning ner i sängen med datorn på magen, så får se om jag skriver något mer i kväll. Ni kan ju alltid hålla tummarna ;)

SMET.



SMET.


H&M Cardigan



Snygg cardigan från H&M för endast 299kr.
Läcker och prisvärd - jag gillar den!


Illamående och marina däggdjur

Åh nej, solningen blev inställd för när jag vaknade i morse mådde jag piss rent ut sagt. Sjukt törstig och illamående, och trots att jag dricker massvis av vatten (har säkert hinkat i mig 4 liter redan) så är jag lika törstig ändå! Hur skumt som helst...
Var i alla fall iväg på den enda lektionen jag hade idag, Marina däggdjur. Var nästan outhärdigt med tanke på att vi satt i ett mörkt rum och kollade på overheadbilder, urk... Tyckte jag gjorde det bra i alla fall som gav mig fan på det.

Nu ska jag nog vila och se på film fram tills middag. Sedan blir det väl till att åka till stan en snabbis, tänkte kila in på Willys och köpa två stycken coca-cola och kanske någon frukt. Vi får se!


Goodnight

I morgon börjar jag tio över tio i morgon, men har endast en lektion så jag slutar vid tjugo i tolv. Efter det är det tänkt att jag och Katja ska sticka in till stan och sola solarium, är rätt less på att vara så förbaskat blek hela tiden så vi tänkte minsann göra ändringar på det!
Till mitt nya liv kommer att tillföra mer träning samt solning, så ska jag börja äta mer grönsaker och skippa chipsen/chokladen. Heja, heja!

Jag bjuder på en bild på Ozzy Osbourne och önskar samtidigt er alla en godnatt.


Ny design



Volá, en ny design att påbörja hösten med!
Vad tycker ni gott folk?


Eyes set to kill

Shit i min låda, hemskt ledsen för den dåliga uppdateringen. Dock har jag ett jäkligt bra försvar för min del; jag har suttit och trugats med några simpla försök till att fixa en ny design till bloggen men har inte lyckats riktigt ännu, samt har jag begravt huvudet i en massa plugg.

Dock kan jag berätta något roligt; det har tillkommit utökning i familjen, utav en stor svart mr. Osbourne. Det är en blandras mellan risensnauser och amstaff på 4år, och hans namn är Ozzy Osbourne. Ni ska bara veta hur chockad jag blev när jag kom hem i fredags, jag stod och gapade i 5 minuter när min fosterpappa berättade att det var våran hund. What? Hur fan kommer det sig att dom inte har tid med Roya, men med en jävla stor lufs? Blev först lite sur, men sedan när Ozzy tittade på mig med samma blick som Roya har smalt mitt hjärta som smör i solsken. Jag började nästan gråta för jag saknade min lilla pärla så jäkla mycket, men det var nog inte bara det utan mycket annat som hade hänt under veckan och helgen innan.
Ozzy har i alla fall självutnämnt sig till min skugga #2, han har så gott som följt efter mig hela helgen och just nu ligger han på min säng med sitt stora svarta huvud på min resväska.

Ja jäklar hörrni, men nästa helg så är det jag som tar med mig Roya hem hit. Annars vet jag inte vad jag ska ta mig till.

Hur har er tid varit utan mig? :)

Du är saknad


RSS 2.0